’Sammen om angst’ er et projekt under Angstforeningen. I Angstforeningen arbejder vi på at sætte fokus på mennesker med angst, fobi og stress. Angst rammer folk på mange forskellige måder, og det kan være et tabubelagt emne, som er svært at tale åbent om. Samtidigt skal vi tage den alvorligt, da ca. 350.000 mennesker lider af angst. Ingen er nogensinde alene om det, selvom det kan føles sådan. Det er netop det, som vi håber at sætte fokus på med ‘Sammen om angst’-projektet.

Det er vigtigt, at vi ikke går alene med angsten. Får man ikke den rette hjælp, kan det blive svært for den enkelte at tage uddannelse og gå på arbejde, at skabe familie og at opleve verden sammen med andre – og i værste tilfælde kan angst føre til, at man isolerer sig fra resten af verden.

Kontakt Angstforeningen

Det er vigtigt, at man får støtte til at søge den bedste behandling.
I Angstforeningen hjælper vi med støtte og rådgivning gennem flere initiativer som AngstTelefonen, selvhjælpsgrupper og socialrådgiverhjælp. Stil spørgsmål og få vejledning om angst og behandling. Du kan også bare tale med os om det, der netop er svært for dig. Du kan tale om alle de problemer og bekymringer, du har i hverdagen. Du behøver ikke at vide, hvilken slags angst du har. Du behøver ikke engang at vide, om du har angst eller ej. Hvis du har hørt om angst, hvis du tænker på angst, og hvad det er, eller hvis du synes, du føler angst, så ring til os.

Hos Angstforeningen er det også en mulighed selv at blive frivillig og således være med til at hjælpe andre med angstlidelser. Måske kan du være med til at hjælpe nogen igennem en svær tid, som minder om noget, du selv har gennemlevet.

Du kan finde endnu mere information om Angstforeningen på vores hovedside.